Ingrijire

Cum prepari LAPTELE DE AUR- amestecul care combate bolile de ficat, obezitatea și insomniile

Cum prepari LAPTELE DE AUR- amestecul care combate bolile de ficat, obezitatea și insomniile
Cum prepari LAPTELE DE AUR- amestecul care combate bolile de ficat, obezitatea și insomniile

Laptele de aur este foarte popular în ultima vreme, pe bună dreptate! Reprezintă de fapt un amestec din trei ingrediente minune care ajută la combaterea obezității, a bolilor de ficat și a insomniilor. Se prepară foarte ușor și aduce foarte multe beneficii organismului uman, dacă este consumat de câteva ori pe săptămână. Uite cum trebuie să prepari aceste amestec!

Cum faci laptele de aur la tine acasă, cu numai trei ingrediente

Ai nevoie de următoarele ingrediente, procurate din surse sigure:

  • o cană de lapte de migdale
  • miere de albine
  • pudră de turmeric

Cum prepari amestecul:

Într-un vas curat de pun laptele și tumericul și se încălzesc la foc mic, amestecând încontinuu. Atenție! Amestecul nu trebuie să dea în fiert. După ce ați stins focul lăsați să se răcorească puțin și adăugați o linguriță de miere. Ideal este să cumpărați mierea de la producători locali pe care îi cunoașteți și nu din supermarketuri. Ea trebuie să fie dintr-o sursa sigura.

Acest amestec se bea o dată pe zi, de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. Schimbările vor apărea imediat. Turmericul este binecunoscut ca fiind o plantă cu puternic rol antiinflamator și antiseptic. Vă va ajuta în tratarea problemelor digestive și respiratorii și va combate cu succes inflamația din organism. Totodată turmericul stimulează bila în mos natural și astfel contribuie la sănătatea întregului sistem digestiv și a ficatului.

Turmericul are un puternic efect hepatoprotector și alături de mierea de albine va contribui la regenerarea acestuia și la îndepărtarea toxinelor acumulate.

Este binecunoscut faptul că un pahar de lapte cald băut seara contribuie la un somn mai profund. Combinat cu turmericul și mierea, acesta se tranformă într-un adevărat elixir pentru persoanele care suferă de insomnii.

Turmericul este foarte bun pentru persoanele care se luptă cu kilogramele în plus, fiind un puternic arzător de grăsimi și accelerator al metabolismului. Consumat cât mai des acesta va contribui la subțierea taliei dumneavoastră.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire