Ingrijire

Leac cu tămâie și miere pentru dureri de cap și vase de sânge sparte. Rețeta de la mânăstire

Leac cu tămâie și miere pentru dureri de cap și vase de sânge sparte. Rețeta de la mânăstire
Leac cu tămâie și miere pentru dureri de cap și vase de sânge sparte. Rețeta de la mânăstire

Acest leac cu tămâie și miere este al părintelui Elefterie de la mânăstirea Dervent. Este o rețetă naturistă care poate face minuni pentru persoanele care se confruntă cu dureri puternice de cap, vase de sânge sparte sau circulația proastă a sângelui. Este un remediu simplu și foarte eficient care a ajutat multe persoae să își revină din boli grave.

Cum faci cel mai bun leac cu tămâie și miere. Rețeta exactă de la mânăstire

Pentru a prepara acest leac benefic pentru circulația sângelui aveți nevoie e miere de albine de bună clitate, tămâie naturală zdrobită fin și o bucata de piele de oaie.

Se ia o pielea de oaie (preferabil proaspăt jupuită) și se întinde pe ea un strat de miere de albine și apoi se presară puțină tămâie zdrobită fin. Pielea se leagă apoi la cap și se fixează bine. Se lasă la loc răcoros și întunecat până când amestecul se usucă de tot. Apoi se ia de pe piele și se taie în mici cubulețe. Se ia la nevoie, în cantitate foarte mică (cât un vârf de linguriță).

Mare atenție! Verificați tămâia să fie din sursă sigură, de la magazinele de tip plafar. Pe eticheta ei trebuie să scrie că poate fi ingerată și este potrivită pentru uz intern.

Tămâia are multiple proprietăți antiinflamatoare, cicatrizante, antiseptice și sedative. Aduce mari beneficii organismului mai ales în perioadele de boală sau de convalescență. Are proprietăți vindecătoare asupra rănilor și loviturilor.

Mierea de albine trebuie să fie procurată de asemenea dintr-o sursă sigură, să fie miere naturală și de bună calitate. O puteți folosi în formă fluidă sau zaharisită, important este să fie 100% organică, fără niciun fel de substanțe sau conservanți adăugați.

Indicații terapeutice ale acestui tratament

– dureri de cap
– sechele rămase după lovituri la cap
– vase de sânge sparte
– cheaguri de sânge la cap

Nu uitați! Cereți întotdeauna sfatul medicului specialist înainte de a folosi orice remediu naturist, în special dacă aveți afecțiuni de orice natură!

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire