Sfaturi

Prăjitura cu foi de napolitană și budincă preparată în casă: e gata în 15 minute

Prăjitura cu foi de napolitană și budincă preparată în casă: e gata în 15 minute
Prăjitura cu foi de napolitană și budincă preparată în casă: e gata în 15 minute

Dacă vrei un desert simplu dar foarte gustos și nu ai foarte mult timp la dispoziție, îți recomandăm această rețetă: prăjitura cu foi de napolitană și bundincă. Acesta este un desert extrem de rapid, pe careîl prepari în numai 15 minute, dar poate fi de mare efect chiar și atunci când ai invitați la masă. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente și rezultatul va uimi pe toată lumea. IAtă cum faci ce amai bună prăjitură cu foi de napolitană!

Rețeta prăjiturii cu foi de napolitană și budincă

Ingrediente necesarE:

-cruste de vafe dreptunghiulare în cantitate de 140g, aproximativ 7 bucăți și o crustă pentru decorare.

-pentru cremă vei avea nevoie de lapte condensat fiert în cantitate de 370g

-115 gr de unt.

Pentru cremă, combinați laptele condensat și untul într-un bol. Amestecați foarte bine, până obțineți o cremă omogenă. Ambele produse trebuie să fie la temperatura camerei, așa că scoateți-le din frigider din timp.

Din moment ce ai pregătit crema se unge fiecare foaie de napolitană cu budincă, inclusiv cel de deasupra. Pentru a decora prăjitura fărâmițați cu mâna sau cu un blender o foaie de napolitană colorată rămasă în plus până. Aceasta se presară peste prăjitura finală și se pune în frigider pentru 30-60 de minute pentru a permite cremei să se întărească și prăjiturii să se înmoaie. De asemenea, puteți decora prăjitura cu nuci tocate sau ciocolată rasă în locul crustei de vafe.

Pentru ca o prăjitura cu foi de napolitană și budincă să iasă perfect trebuie să alegeți cele mai bune ingrediente. Astfel, foile trebuie să fie pregătite din făină, apă, ulei de floarea-soarelui, sare, agent de fermentare și emulgator. Este important ca foile să nu conțină zahăr vanilat, acestea trebuie să aibă o aromă și un gust neutru.

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi