Sfaturi

Cea mai veche rețetă cu usturoi și ghimbir. Te ajută să ai o sănătate de fier

Cea mai veche rețetă cu usturoi și ghimbir. Te ajută să ai o sănătate de fier
Cea mai veche rețetă cu usturoi și ghimbir. Te ajută să ai o sănătate de fier

In perioada aceasta este foarte importants a includem in alimentati noastra ingrediente care ne intaresc imunitatea si ne ajuta sa prevenim si sa combate virozele de orice gen. Usturoiul este unul dintre cele mai potrivit ingrediente pentru a ne proteja de virusuri, gripa si raceala. Consumat zilnic, acest ingredient simplu si aromat aduce beneficii enorme pentru organism.

Iata cea mai veche reteta cu usturoi și ghimbir, care te va ajuta sa te mentii in forma pe perioada iernii

Usturoiul are calitati terapeutice de neimaginat, alimentul minune, in combinatie cu alte 4 alimente banale aduc beneficii asupra inimii, intaresc sistemul imunitar si dau o dispozitie mai buna starii tale de sanatate.

Reteta este simpla. Ai nevoie de o ceasca cu suc de lamaie, una cu suc de ghimbir , 25 catei de usturoi, o ceasca de otet din cidru de mere organic si un paharel cu miere naturala.

Se amesteca cate jumatate din fiecare ceasca de suc de lamaie si ghimbir, iar apoi cei 25 de usturoi sunt trecuti intr-un blender la turatie maxima. Peste pasta de usturoi pe care ai obtinut-o adauga otetul din cidru de mere, dupa care mai amesteci putin cu blenderul.

Peste noua mixtura urmeaza a se pune ceasca de miere de albine precum si sucul obtinut din combinatia de ghimbir si lamaie. Cand totul este gata, pune rezultatul obtinut intr-o sticla, NICIODATA in plastic!

Dupa 5 zile de stat in frigider, poti consuma din reteta veche de 4.000 de ani cate doua lingurite pe zi. Sanatate!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi