Sfaturi

Consecinţele karmice ale trădării. Lidia Fecioru te sfătuiește

Consecinţele karmice ale trădării. Lidia Fecioru te sfătuiește
Consecinţele karmice ale trădării. Lidia Fecioru te sfătuiește

Trădarea poate schimba, întotdeauna, viaţa unui om. Nu există genul de trădare, oricare ar fi el, că e în dragoste, că e în prietenie, pe orice plan, obligatoriu ne va schimba.

Şi de ce se întâmplă asta? Pentru că noi cu acei oameni, când intrăm în contact cu ei, noi facem schimb de energii. Ni se fac nişte backup-uri. Şi preluăm unii de la alţii şi facem schimb de energii, iar aceste energii îşi spun cuvântul atunci când se face ruperea bruscă. Obligatoriu, trădarea va lăsa în urma ei o rană sufletească.

Poate să nu lase nicio rană decât dacă nu ai investit nimic în acea relaţie şi atunci nu ai aşteptări şi nici dezamăgiri.

Dar când zici trădare, înseamnă automat că ai pus acolo suflet, timp, sentimente.

Oamenii se schimbă obligatoriu şi e şi o lecţie de învăţat. De ce spunem că devenim la bătrâneţe mai înţelepţi? Pentru că trecând prin toate situaţiile vieţii ne călim, învăţăm, ştim cum să abordăm situaţiile, altfel trăim a doua trădare.

De aceea, de foarte multe ori la prima iubire, rămân cu traume sufleteşti persoanele care pleacă de la început prin trădare.

Consecinţe karmice ale trădării

După o astfel de trădare, cu greu mai capeţi încredere în cineva. De multe ori, toate chestiile astea îşi spun cuvântul, iar oamenii spun: trebuie să faci, eşti dator să faci.

Nu e nicio datorie faţă de nimeni, nicio datorie faţă de nimic. Oamenii au dreptul să trăiască aşa cum vor ei. Acolo începe manipularea, iar dacă ai intrat în zona asta, cu greu mai scapi. Oamenii nu trebuie să ţină cont de cerinţele sociale: vai, dar nu ţi-e ruşine? Nu, nu mi-e ruşine.

Şi atunci, nici nu vom avea acele dezamăgiri puternice, dar sunt lucruri pe care trebuie să ni le asumăm. O persoană, atunci când se rupe de noi, în interiorul nostru se produce un haos energetic pe care noi trebuie să îl rearanjăm.

De aceea, noi trebuie să scăpăm de aceste lucruri. Într-un fel, eu mă bucur că există aceste sentimente pe care le trăim: de furie, de nervi. Pentru că ne dezvoltă intuiţia, de aia devenim noi mai mintoşi cu timpul.

După ce treci prin astfel de trădări, apoi îţi dai seama imediat când cineva vrea să îţi tragă o ţeapă, să te mintă.

Asta e, de fapt, partea bună a unei trădări. Că dezvoltă anumite calităţi în noi. Mecanisme de autoapărare.

Noi, mai trebuie să ştim că această durere are un început şi are un sfârşit. Nu putem trăi în această stare o perioadă foarte lungă pentru că dacă oamenii rămân îngheţaţi în acel moment, în acea perioadă, sunt oameni care au rămas toată viaţa singuri.

Previziuni făcute de Lidia Fecioru la Antena 3

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi