Sfaturi

Rețeta care te va cuceri pe loc: salată de paste cu legume la grătar și parmezan

Rețeta care te va cuceri pe loc: salată de paste cu legume la grătar și parmezan
Rețeta care te va cuceri pe loc: salată de paste cu legume la grătar și parmezan

Această rețetă te va cuceri pe loc: este sățioasă, gustoasă și foarte hrănitoare. Un fel de mâncare perfect pentru orice moment al zilei. Unde mai pui că se face și foarte rapid și înr-un mod foarte simplu.

Ingrediente:

  • 400 g de paste rigatoni
  • 2 linguri de ulei de masline
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura de sare
  • 100 g de parmezan ras
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 ardei galben
  • piper negru, proaspat macinat

Mod de preparare:

Pasul 1: Fierbe pastele rigatoni al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pasul 2: Spala dovleceii si vinetele si taie-le in felii groase de aproximativ 1 cm. Presara-le cu un strat generos de sare si lasa-le sa stea 15 minute. Clateste-le bine pentru a indeparta excesul de sare si lasa-le la scurs.
Pasul 3: Spala bine ardeii, scoate-le semintele si taie-i in bucati mari.
Pasul 4: Pune o tigaie grill pe foc, cu un pic de ulei de masline si usturoi. Coace legumele pe ambele laturi.
Pasul 5: Toaca rozmarinul si presara-l peste legume. Potriveste-le de sare si piper.
Pasul 6: Amesteca legumele cu pastele. Toaca patrunjelul si adauga-l in salata. Presara parmezanul deasupra si serveste imediat.
Dacă ți-ai propus să mănânci mai sănătos, această rețetă reprezintă un prânz perfect pentru tine. În zilele în care îți este dor de mănânci paste poți prepara această salată rapidă și sățioasă. Adaugă legumele care îți plac cel mai mult și transformă-ți masa de prânz într-un adevărat festin.

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi