Sfaturi

Rulouri pane cu carne tocată și cașcaval: așa deliciu nu ai mai mâncat

Rulouri pane cu carne tocată și cașcaval: așa deliciu nu ai mai mâncat
Rulouri pane cu carne tocată și cașcaval: așa deliciu nu ai mai mâncat

Aceste rulouri cu carne tocată și cașcaval sunt un adevărat deliciu și vor impresiona ep toată lumea care stă la masa dumnezavoastră. Încercați-le și nu veți regreta! Merg de minune lângă o salată proaspătă sau o porție de cartofi rumeniți în cuptor! Sunt grozave chiar și într-un sandviș sau pur și simplu consumate ca atare. Uite cum le faci!

Cum faci rulourile cu carne tocată și cașcaval

Ingrediente de care ai nevoie:

  • 500 g carne tocată
  • 1 ceapă roșie
  • 2 căței usturoi
  • 150 g cașcaval ras
  • 1 ou
  • Sare, piper, ulei după gust

Ingrediente necesare pentru aluatul pane:

  • 250 ml lapte
  • 2 ouă
  • 10 linguri făină
  • Sare și piper după gust

Cum se prepară:

Se amestecă bine carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, oul, sarea și piperul.

Pe suprafața pe car elucrați se întinde o folie de aluminiu de dimensiuni mari și se așează compoziția din carne tocată. Compoziția se așează în forma unui dreptunghi, iar apoi se presară cașcavalul. Cu ajutorul foliei se rulează încet, cu grijă.

După ce ruloul a fost bine împachetat în folie, se dă la congelator pentru o oră și jumătate.

Rețeta de CHIFTELUȚE DE DIETĂ fără făină: moi și fragede întrec orice preparat

Cât timp ruloul este la congelator, pregătim și aluatul: se amestecă foarte bine toate ingredientele necesare, până rezultă un aluat omogen fără cocoloașe.

Se scoate ruloul din folie și se taie în felii cam de 1 cm gosime. Acestea se dau prin aluatul pregătit în prealabil și se prăjesc în ulei încins, pe ambele părți.

Acest fel de mâncare poate fi servit c ao gustare sau chiar ca un prânz sau o cină. Merge de minune alături de orice garnitură: cartofi, orez, salată, chiar și paste. Este o rețetă care merită încercată de orice gospodină!

Vă dorim poftă bună!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi