Sfaturi

Tort fără coacere cu frișcă și ciocolată. Ideal pentru onomastici și sărbători

Tort fără coacere cu frișcă și ciocolată. Ideal pentru onomastici și sărbători
Tort fără coacere cu frișcă și ciocolată. Ideal pentru onomastici și sărbători

Acet tort fără coacere este de-a dreptul o joacă de copil! Se face atât de ușor și de repede, încât nu o să îți vină să crezi. Ai nevoie de numai 6 ingrediente și îl vei prepara în timp record.

Cum faci cel mai bun tort fără coacere, în cel mai scurt timp

Pentru a prepara acest tort ai nevoie de ingrediente puține, însă nu te gândi că va ieși un desert simplu! Vei avea parte de un dulce aspectuos dar și foarte cremos și fin. Este o rețetă la îndemână atunci când vrei un tort pentru musafiri, sărbătoriți sau zile speciale! MErge preparat chiar și la sărbători, mai ales dacă nu ai timp de ceva mai complex!

Ingrediente necesare pentru tort:

-un pachet de budincă de ciocolată

-2 lnguri de zahăr

-500 ml de lapte

-un pachet de biscuiți digestivi de mărime mare

-200 ml de smântână pentru frișcă

-bezele tip marshmallows

Cum se prepară:

Mai întâi se va prepara budinca de ciocolată, exact după indicațiile de pe plic. Mai exact, conținutul plicului se amestecă bine cu 2-3 linguri de zahăr și 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Când laptele a dat în clocot, se adaugă amestecul preparat înainte. Se pune totul la foc mic timp de 1-2 minute,până ce bundica se leagă. Se dă apoi deoparte șis e lasă la răcit.

Cât timp budinca de ciocolată se răcește, se va prepara frișca. Smântâna pentur frișcă se bate foarte bine cu mixerul până ce se întărește. Se amestecă trei sferturi din cantitatea de frișcă cu budinca.

Prăjitura se asamblează astfel: înr-o tavă se întinde un strat de biscuiți digestivi, apoi se pune un strat de cremă de ciocolată, iarăși biscuiți și iarăși ciocolată. La final se pune deasupra un strat generos de frișcă. Tortul obținut se poate decora cu bezele și sirop de ciocolată, ciocolată răzuită, bomboane, etc. Poftă bună!

 

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi