Sfaturi

Franzelă coaptă cu cașcaval, unt și usturoi. Bună de te lingi pe degete

Franzelă coaptă cu cașcaval, unt și usturoi. Bună de te lingi pe degete
Franzelă coaptă cu cașcaval, unt și usturoi. Bună de te lingi pe degete

Franzela coaptă cu cașcaval, unt și usturoi este un adevărat deliciu! Unde mai pui că se prepară și foarte repede și merge bine cu orice ai prin frigider. Poți să adaugi și alte condimente, sau poți pune în ea șuncă sau legume pe care le ai în bucătărie. Dai totul la cuptor și obții o bunătate de te lingi pe degete!

Cum faci rapid franzela coaptă în cuptor

Pentru a prepara acest deliciu de casă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

o franzelă veche de o zi
100 g de cașcaval
100 g de unt
3 căței de usturoi
1 legătură de pătrunjel

Cum se prepară această bunătate:

Cuptorul se preîncălzește la 180 de grade.

Se toacă verdeața mărunt, iar brânza și usturoiul se dau prin răzătoare. Toate ingredientele se omogenizează și apoi se adaugă untul moale, la temperatura camerei. Se amestecă cu o spatulă de lemn până se încorporează tot untul în compoziție și amestecul devine o cremă aromată.

Vezi si: Cum faci cea mai pufoasă franzelă de casă

Franzela se secționează pe diagonală, dar nu de tot. Te vei opri cu cuțitul când ajungi la coaja din partea inferioară. Aceasta trebuie să rămână întreagă. Tăieturile se umplu cu crema preparată și se dă totul la cuptor, într-o folie de aluminiu sau o hârtie de copt, pentru aproximativ 20 de minute. Să aveți poftă bună!

Partea bună la acest preparat ste că poți adăuga diverse ingrediente în compoziție, în funcție de preferințe. Merg bine și ardeii tocați mărunt, boabele de porumb, șunca tăiată fâșii subțiri sau brânză de alt tip. Orice alegi să adaugi rezultatul va fi unul grozav.

Acest fel de mâncare merge de minune lângă șnițele, salate, preparate din carne, mâncăruri de orice fel. Sau poate fi consumată ca atare, fără nimic altceva. Veți cuceri cu siguranță pe toți cei care stau la masă alături de voi, iar franzela coaptă cu cațcaval, unt și usturoi se va termina cât ai clipi!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi