Sfaturi

Prăjitura Nescafe fără coacere, cu cremă delicioasă de cafea și lapte condensat

Prăjitura Nescafe fără coacere, cu cremă delicioasă de cafea și lapte condensat
Prăjitura Nescafe fără coacere, cu cremă delicioasă de cafea și lapte condensat

Prăjitura Nescafe se face super rapid și are un gust deosebit, o aromă de cafea și vanilie pur și simplu divină. Este una dintre prăjiturile care se fac pe repede înainte, bune chiar și atunci când nu ai timp. Blatul este din biscuiți simpli, așa că nu necesită coacere. Uite care sunt ingredientele de care ai  nevoie și cum prepari acest desert fin și rapid!

Prăjitura Nescafe care nu necesită coacere și este un adevărat deliciu

Această prăjitură este una extrem de simplă și de gustoasă, potrivită pentru adulți. Este un desert care se face repede și are un gust pronunțat de cafea și vanilie. Poate înlocui cu succes un tiramisu și se face chiar mai rapid decât acesta. Nu aveți nevoie de prea multe ingrediente, însă este important ca cele pe care le folosiți să fie de foarte bună calitate.

Ingrediente necesare:

  • biscuiți simpli petite beurre pentru blat
  • o cană de 250 ml de ness gata preparat și îndulcit
  • nescafe cafea instant o linguriță (pentru cremă)
  • 400 ml smântână pentru frișcă
  • semințele de la o păstaie de vanilie
  • 150 ml lapte condensat
  • cacao sau ciocolată dată prin răzătoarea mică

Modul de preparare:

Într-un vas încăpător se bate smântâna pentru frișcă cu semințele de la păstaia de vanilie și laptele condensat. Compoziția trebuie să devină consistentă și să formeze vârfuri ca la bezea. Se dă deoparte.

Biscuiții simpli se înmoaie în ness-ul gata preparat și se întinde un rând în tava în care vreți să preparați prăjitura. Peste biscuiți se întinde un strat generos de cremă. Se întinde apoi alt strat de biscuiți înmuiați în ness, apoi iar cremă și tot asa. Ultimul strat va fi de cemă. Se pudrează prăjitura cu cacao sau cu ciocolată dată prin răzătoare și se dă la rece pentru 2-3 ore. Apoi poate fi servită!  Poftă bună tuturor!

 

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi