Sfaturi

Ruladă FĂRĂ COACERE, cu cremă de brânză și fructe, FĂRĂ FĂINĂ ȘI ZAHĂR

Ruladă FĂRĂ COACERE, cu cremă de brânză și fructe, FĂRĂ FĂINĂ ȘI ZAHĂR
Ruladă FĂRĂ COACERE, cu cremă de brânză și fructe, FĂRĂ FĂINĂ ȘI ZAHĂR

Această ruladă fără coacere reprezintă un desert de casă super rapid de gătit. Nu ai nevoie de făina sau zahăr și nici nu trebuie să stai ore în șir în bucătărie care îl pregătești. Este gata cât ai zice: DELICIOS! Încarcă această rețetă fină și răcoritoare și cu siguranță va deveni parte din meniul tău de vară. Poți folosi orice tip de fructe îți dorești, gustul va fi minunat.

Cum faci ruladă fără coacere în cel mai scurt timp

Ingredientele de care ai nevoie pentru cel mai rapid desert de vară:

  • 250 de grame biscuiți ( simpli, cu ciocolată, cu vanilie, dietetici – după preferințe)
  • 2 banane bine coapte
  • 400 de grame de brânză de vaci sau cremă de brânză cât mai densă
  • 80 de grame de unt de bună calitate (82% grăsime)
  • 100 de grame de miere de albine
  • semințele de la o păstaie de vanilie
  • căpșuni proaspete sau orice alte fructe doriți (kiwi, banane, caise, zmeură, mure, etc)

Modul de preparare:

Pentru început biscuiții se rup în bucățele și se macină cu ajutorul unui blender. Se transferă într-un vas încăpător.

Bananele se curăță și se dau prin blender până se transformă într-o pastă, apoi se adaugă peste biscuiți. Se omogenizează până veți obține un aluat elastic. Acesta se învelește într-o folie de plastic și se dă la rece până ce preparați crema de brânză.

Pentru cremă se amestecă brânza cu untul la temperatura camerei, semințele de la păstaia de vanilie și mierea de albine. Cu ajutorul unei spatule sau cu blenderul se amestecă foarte bine până ce obțineți o cremă fină.

Se curăță apoi fructele dacă este necesar și se începe asamblarea. Se scoate aluatul de la frigider și, cu ajutorul unui sucitor, se întinde o foaie potrivit de groasă. Peste această foaie se întinde un strat consistent de cremă și se așează fructele dorite. Se rulează cu mare grijă, vă puteți ajuta de folia pe care a stat aluatul pentru a rula. Se dă apoi la frigider pentru 5-6 ore sau chiar peste noapte. Rulada se poate decora cu frișcă, ciocolată, zahăr pudră sau orice altceva doriți.  Poftă bună!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi