Sfaturi

Spumă fină pentru cafea, gata în 3 minute. Nicăieri nu ai băut ceva atât de bun

Spumă fină pentru cafea, gata în 3 minute. Nicăieri nu ai bătut ceva atât de bun
Spumă fină pentru cafea, gata în 3 minute. Nicăieri nu ai bătut ceva atât de bun

Această spumă fină pentru cafea este absolut delicioasă și merge de minune la orice tip de cafea. Se face repede și este foarte gustoasă. Cu ea transformi și cea mai banală cafea într-un adevărat deliciu rafinat. Uite cum o prepari în numai câteva minute.

Cum faci spuma fină pentru cafea în numai 3 minute

Ingredientele de care ai nevoie:

O jumătate pahar ness
O jumătate pahar apă rece
O jumătate pahar zahăr
O cană de lapte cald (opțional)

Modul de preparare super rapid:

Într-un vas cât mai înalt se mixează foarte bine cafeaua, apa și zahărul timp de 3-4 minute. Trebuie să obțineți o spumă fină și voluminoasă.

Pentru a prepara cu ea o băutură delicioasă, se pune laptele la încălzit.

Mai apoi se pun trei lingurițe de spumă în paharul cu laptele cald, se amestecă ușor și la final se mai adaugă încă două lingurițe. Amestecați cu mișcări de sus în jos, ca atunci când încorporați albușurile într-un aluat de prăjitură, pentru ca spuma să îți păstreze consistența aerată.

Această spumă fină pentru cafea este foarte aerată și poate fi folosită pe parcursul unei zile întregi, dacă este ținută la frigider. Dacă a fost făcută în mod corect ea trebuie să își păstreze forma cel puțin câteva ore. Poate fi folosită pentru prepararea oricărui tip de cafea. Se poate folosi cu încredere și la prăjituri sau deserturi ușoare, fiind extrem de versatilă și cu un gust deosebit.

Faceți spuma fină pentru cafea pentru cei dragi sau pentru musafiri și cu siguranță toată lumea care o gustă va rămâne plăcut impresionată. Nu veți mai simți nevoia să cumpărați cafea sofisticată vreodată, pentru că aveți propria rețetă senzațională. Încercați măcar o dată această rețetă și vă veți îndrăgosti complet de ea! Poftă bună la cafea!

 

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi