Sfaturi

Prăjiturele de casă cu biscuiți și cremă de brânză. Se fac în jumătate de oră

Prăjiturele de casă cu biscuiți și cremă de brânză. Se fac în jumătate de oră
Prăjiturele de casă cu biscuiți și cremă de brânză. Se fac în jumătate de oră

Aceste prăjiturele de casă cu biscuiți și cremă de brânză, cu glazură fină de ciocolată, sunt pe gustul tuturor. Se fac tare repede și dispar la fel de repede din farfurie! Sunt la îndemână atunci când vrei un dulce rapdi sau se anunță musafiri în ultima clipă.

Cum faci cele mai bune prăjiturele de casă cu biscuiți și cremă de brânză

Pentru a prepara acest desert delicios nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Deși par complicate, nu sunt deloc și se fac tare ușor și repede. Cu siguranță vor ajunge în topul preferințelor tale.

Ingredientele de care ai nevoie:

  • 150 g biscuiți simpli
  • 50 g unt topit și răcit
  • 50 g zahăr pudră
  • Semințele de la o păstaie de vanilie sau 1 esență
  • 300 g cremă de brânză
  • 2 ouă
  • Ciocolată topită pentru decor

Modul de preparare:

Mai întîi se prepară blatul. Biscuiții simpli se macină sau se zdrobesc bine cu un sucitor și se amestecă cu untul topit. Se pune câte o linguriță din această compoziție într-o hârtie de brioșe. Hârtiile se brioșe se pun pune în tava pentru brioșe sau chair și într-o tavă normală.

Apoi se amestecă bine crema de brânză cu zahărul pudră și semințele de la păstaia de vnailie. Se adaugă și ouăle și se omogenizează totul bine cu ajutorul unui mixer. Se toarnă în fiecare formă de brioșe câte o cantitate potrivită din această compoziție.

Se dă mai apoi tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grad,e pentru 15 minute. După ce prăjiturelele s-au copt, ele se scot din hârtia de copt.

Ciocolata se topește la cuptorul cu microunde și se înmoaie apoi fiecare prăjiturică în ciocolată. Se lasă să se răcească complet, se pot da și la frigider pentru ca glazura să se întărească mai bine. Poftă bună la prăjiturele delicioase cu biscuiți, cremăd e brânză și glazură de ciocolată!!

 

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi